A barkácsolás mint aktív pihenés - avagy a hobbi és hivatás ötvözete A pihenést, kikapcsolódást ne vegyük félvállról. Nagyon sokunk életében eljön az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy mind pszichikailag, mind testileg a tűrőképességünk határához értünk.

A barkácsolás mint aktív pihenés - avagy a hobbi és hivatás ötvözete

Ilyenkor nem vágyunk másra, csak pihenésre, de vajon az aktív vagy a passzív pihenés a nekünk való? Mind mások vagyunk, és sokan találjuk magunkat home office-ban, esetleg a szokásosnál több (vagy kevesebb) szabadidőnk van az utóbbi időben. Bármelyik lehetőség is igaz ránt, az aktív pihenés mindenképp jobb lehet, főleg ha hasznosan töltjük. Például ha magunknak készítjük a bútorokat, akkor a hobbink egyben a hivatásunk is lehet. Ilyen szempontból nagyon is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert az csináljuk, amit szeretünk egyébként is végezni. Kimondottan jó érzés látni a végeredményünk által kiváltott örömet a megrendelőnk arcán. Gyakran halljuk azt, hogy “húú, ez még jobban néz ki a valóságban, mint a 3d látványterven”!

Mindenkit arra biztatunk, hogy egy hasznos hobbit találjon magának, főleg, ha van idő új dolgokat megtanulni. Kezdjen neki bátran! Ez lehet akár a egyszerű barkácsolás, “terápiás” jellegű “bütykölés”, de saját bútorok készítése is… Bármi lehet kikapcsolódás. De ha biztosra akarunk menni, bízz meg bennünket beépített szekrény, polcrendszer, sarokkanapék és konyhabútorok megtervezésével, 3d látványterv készítéssel, és precíz, elérhető kivitelezésével.